Další asijský skvost mezi habry, se kterým se u nás běžně nesetkáte. Díky jeho menšímu vzrůstu a schopnosti dobře snášet i radikálnější řezy, je mnohem vhodnější při tvarování...
Tento pozoruhodný keř získal své tajemné pojmenování díky nápadným, válcovitým modro-fialovým plodům, které jsou jedlé a jejich chuť je mírně sladko-kyselá.
Produkuje červené plody, s jemnou chutí různých tónů ovoce, které jsou v chuti výraznější a aromatičtější než klasický černý pepř, tahle vlastnost nadchne především milovníky...
Strom plodí malé, sladké peckovice, které jsou oblíbené nejen u ptáků, ale jsou také jedlé pro lidi, chutí připomínající malé sladké třešně. Tyto plody můžete konzumovat jen...
839
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.